tirsdag

Stuvede Gulerødder


Stuvede gulerødder, - i dag skal det være lidt nemt. Valget stod mellem citronsuppe eller stuvede gulerødder.

Vi tager gulerødderne.


STUVEDE GULERØDDER


Ca. 500 g gulerødder
4 dl vand
1 tsk. salt
lidt mælk

Rens og skiv gulerødderne. Kog dem i vandet, tilsat salt i ca. 1/2 time.
Fisk gulerødderne op og jævn vandet og mølken med meljævning. Kog et par minutter, så melsmagen fortager sig. Tag gryden af ilden og tilsæt hakket persille.

Stuvede gulerødder egner sig som tilbehør til Frikadeller, medisterpølse, koteletter, kødrand m.m.

Servér kogte kartofler til de stuvede gulerødder om ønskes.

Forøvrigt en kærkommen lejlighed til at få spist af rodfrugterne. Det er både billigt og sundt.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.