onsdag

Kokosmakroner


Kokosmakroner er nemme at have på lager, ifald der kommer ubudne gæster og så kan de holde sig i lang tid i en kagedåse eller plastbeholder med låg uden at blive tørre. Kokosmakroner kan laves på 2 måder, udelukkende med æggehvider og med hele æg. 

KOKOSMAKRONER MED ÆGGEHVIDER

2 æggehvider
200 g sukker
125 g kokosmel

Æggehvider og sukker røres godt og kokosmelet tilsættes. Dejen skal være fast. Sættes som toppe på en smurt, meldrysset plade og bages 15-20 minutter ved 170 grader.

KOKOSMAKRONER MED HELE ÆG

2 æg
160 g sukker
200 g kokosmel
3 spsk. mel

Æg og sukker piskes hvidt. Kokosmel og mel blandes i og dejen sættes som toppe på en smurt, meldrysset plade. Bages ca. 12 minutter ved 175 grader.

Kokosmakronerne kan evt. pensles i bunden med en smeltet chokolade.

Når jeg laver kokosmakroner, er de ofte ret store. Det er lækkert med en ordentlig kokosmakron til en lille glad kop kaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.