mandag

Stegte foreller med mandler

Stegte foreller med mandler kan både spises med små lækre pillekartofler og ristet brød. Til stegte foreller med mandler vil jeg endog satse på nye kartofler ellers de små petit kartofler, der fås året rundt.
Jeg husker fra barndommen, at det var et must med pillekartofler til stegte foreller med mandler.



STEGTE FORELLER


4 foreller
saften af en citron
salt
100 g smør
ca. 100 g smuttede mandler
hakket persille
1 citron


Rens og tør forellerne. Dryp dem med citronsaft og drys salt på.
Varm smørret op og lad det bruse af. Brun forellerne godt på alle sider. Tilsæt mandlerne og steg forellerne yderligere 4 minutter på hver side.
Læg foreller på et fad og hæld smørret med mandlerne over.
Drys med persille og pynt med en citronskive.


Serveres med fine pillekartofler eller nye skrabede kartofler til.


VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.