onsdag

Marengs med bær og is

Marengs med bær og is er oplagt, hvis lysten til søde sager melder sig. Brugt som dessert eller på sommerens kaffebord. Her er valgt ribs, da sæsonen er nær og vanilieis til marengs med bær og is.


MARENGS MED BÆR OG IS

3 æggehvider
150 g sukker

1/2 L vanilieis
250 g ribs
50 g sukker
Flødeskum

Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen, så massen bliver sej. Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt tykke ringe efter cirkler, tegnet på bagepapir. Diameteren skal være ca. 22 cm.
Bages ved 130 grader i ca. 45 min. Ringene skal være sprøde og tørre. Køl ringene af og læg dem herefter i en stak, så de danner en marengsrede.
Rør ribs og sukker sammen og lad det trække 1/2 time.
Fyld marengsreden med is og bær. Pynt med flødeskum og lidt friske ribs.
Alle sommerens bær kan selvfølgelig anvendes.

Det er sødt og lækkert !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.