tirsdag

Kikskage med konfektfyld

Kikskage med konfektfyld er en variant af  traditionel kikskage. Hvis man er meget til "snask" er kikskage med konfektfyld lige sagen.


Det er uendelig praktisk, at kagen ikke skal bages og ikke kræver en ovn, så den kan fremstilles overalt, bare der er en kogeplade eller et gasblus. I sommervarmen er det måske også meget godt, at være fri for ovnvarmen i køkkenet.
Pas på i sommervarmen ! Kagen har det med at smelte.

KIKSKAGE MED KONFEKTFYLD

250 g palmin
250 g flormelis
125 g cacao
3 æg
revet skal af 1 appelsin
50 g hakkede nøddekerner
50 g hakket orangeat
10 hakkede cocktailbær
10 hakkede dadler
10 hakkede figner
2 spsk. hakkede rosiner

1 pk. vaniliekiks, brækket i småstykker

Smelt palminen i en gryde over svag varme og tilsæt flomelis, kakao og appelsinskal. Rør de sammenpiskede æg i massen. Tilsæt  resten af ingredienserne og tilsidst de brækkede vaniliekiks.

Kom bagepapir i en aflang bageform og hæld massen i formen.
Kgen stilles koldt til den er helt kold og stiv.

Perfekt til alle slikmunde og selvfølgelig med en kop kaffe til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.