søndag

Russisk Pandekage

Russisk pandekage er en herlig spise, nu hvor det bugner med frugt i haverne. Lagt sammen med en god rabarberkompot eller herlig hjemmelavet jordbærsyltetøj er russisk pandekage lige god som dessert som noget sødt til kaffen. Al marmelade kan bruges, ligesom syltet frugt er velegnet. Mulighederne er mange.


RUSSISK PANDEKAGE

hvedemel 100 g
2-3 dl mælk
75 g margarine
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
3-4 æggeblommer
æggehvideskum af 3-4 æggehvider
50 g mgr. til bagning

Lav en afbagning af mgr., mel og mælk i en gryde. Kom afbagningen op i en skål og afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i. Tilsæt salt og sukker samt hvideskummet forsigtigt for ikke at knuse "luftblærerne".
Bag 2 tykke pandekager af dejen. De vendes ved hjælp af et grydelåg. Bagetid for hver pandekage er ca. 15 minutter.
Rusisk pandekage spises varme, lagt sammen med kompot, syltetøj eller syltet frugt og strøet med flormelis.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.