onsdag

Torsk med tomatmayonnaise

Torsk med tomatmayonnaise, løse ris og kaviar er god til en hyggmiddag med gode venner. Som nytårsmenu, kan man begynde med torsk med tomatmayonnaise, sætte en lille mellemret ind og slutte af med dessert.

store skiver kabliau (torsk)
vand
salt
eddike
laurbærblade

mayonnaise
3 æggeblommer
6 dl olie

tomatketchup
citron
sennep
lidt revet løg

kaviar til pynt

Start med at røre mayonnaisen af æggeblommer og en neutral olie. Smag mayonnaisen til med tomatketchup, citron, sennep og lidt revet løg.
Skyl fisken og damp den mør i kogende vand. Pas på, den ikke får for meget, så bliver den for blød. Tag torskeskiverne op på et tørt og rent klæde og hold dem varme.

Server torskeskiverne dampende varme med kaviar, tomatmayonnaise og løse ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.