tirsdag

Frikadeller af røget skinke

Frikadeller af røget skinke er en fynsk egnsret fra Svendborg. Traditionelt spiste man frikadeller af røget skinke med flødesauce, hakket persille og stuvede kartofler til. Det smager faktisk rigtig dejligt og hvem siger, at vi ikke kan servere en portion af vores yndlingsgrøntsager til ?

FRIKADELLER AF RØGET SKINKE

250 g mager, finthakket skinke
3 æg
60 g mel
60 g smeltet smør
1/2 kg fint revne kartofler
1 1/2 dl mælk

Pisk æggene, rør melet, det smeltede smør, kartoflerne og mælken i. Så røres skinken i og farsen formes til frikadeller, som steges i rigelig fedtstof på panden.

Servér frikadeller af røget skinke med flødesauce, hakket persille og stuvede kartofler til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.