lørdag

Selleri-kartoffelmos

Selleri-kartoffelmos er specielt god til retter med røget kød. Det er en fantastisk god måde, at få serveret rodfrugten selleri på, hvis man hører til blandt dem, der er vild med smagen af selleri og så er selleri en af vore ypperste rodfrugter. Selleri-kartoffelmos bliver ekstra lækker, hvis der ikke spares på smør og piskefløde.


SELLERI-KARTOFFELMOS

1 stor knoldselleri
kogte purerede kartofler
lys bouillon
salt
peber
smør
fløde

Skræl sellerien og skær den i tern. Kog dem møre i så meget bouillon, at det lige dækker.
Purer sellerien og bland den med 2/3 pureret kartoffel. Pisk mosen til en passende konsistens med bouillon og piskefløde. Lige dele af hver. Tilsæt en stor klat smør og smag til med salt og peber.

Selleri-kartoffelmos er fantastisk til røget kød.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.