torsdag

Sildeæg til påsken

Sildeæg til påsken vr tænkt som et nemt forslag til påskemad på landet dengang sidst i 50 erne fra Kirsten Hüttemeier og sildeæg til påsken var ment som noget både nemt og morsomt, der kunne gøre det nemt for husmoderen, ifald man lå på landet i påsken, hvad borgerskabet fra København stadig gjorde dengang.
Må tog til bl.a. Hornbæk, Gilleleje og Dragør.


Alle vi andre kan nu også tage retten til os, selvom vi måske ikke ligger på landet i påsken. Det er hurtigt at fremtrylle et fad lune sildeæg til frokosten eller bare, når lækkersulten plager forsamlingen på alle tider af døgnet.


Beregnet til 8 personer

SILDEÆG TIL PÅSKEN

8 skiver franskbrød
smør
salatblade
8 spejlede æg
1 ds. benfri sild
striber af mayonnaise (tube)

Brødet skæres i form til store medaljoner, smøres med smør og dækkes med salatblade. Spejlæggene, skæres til, så de passer til brødet, og læges herpå. Ved siden af æggeblommen anbringes en sildebid og på den anden side en stribe mayonnaise, (her nævnt fra tube, da det jo skal være nemt.)

Sildeæg til påsken serveres lune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.