tirsdag

Kødruller med øl

Kødruller med øl, serveret til stuvede grøntsager og kogte kartofler er endnu et eksempel på mad fra en svunden tid. Dengang fandt man ud af at anvende øl i maden og det er ingen dårlig idé. Faktisk er øl i maden på mode igen i mange simreretter. Ganske almindelig pilsnerøl er fint til kødruller med øl, men andre øltyper er også i orden. Øllet giver en kraftig sky.


KØDRULLER MED ØL

Hakket, magert svinekød
salt
peber
mel
rasp
mgr.
1 pilsnerøl eller anden øl

Det hakkede svinekød røres med salt og peber og trlles til små tykke pølser. Pølserne brunes på panden i brusende mgr.. Hæld øl ved pølserne og lad dem simre til de er møre.

Servér pølserne på et fad med skyen hældt ved sammen med kogte kartofler og evt. stuvede ellerkogte grøntsager til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.