mandag

Chokolade-Marengs Dessert

Chokolade-marengs dessert er en dejlig gammel sag til den søde tand. Lad skålen stå koldt til den skal spises. Den er bedst, når den har sat sig.


CHOKOLADE-MARENGS DESSERT

1/2 pund chokolade (250g)
1 kop vand
lidt mælk
1 tsk. kartoffelmel
mælk
marengs
små fine tvebakker
10-12, snittede mandler
flødeskum

Chokoladen bages under omrøring i en gryde med en kop vand. Når det er jævnet ud, spædes lidt mælk på og det bages stadig ud. 1 tsk. kartoffelmel røres ud med lidt mælk og kommes i og man spæder mælk på, indtil det bliver som en tyk jævn sauce. Læg nu marengs og knap så mange små tvebakker imellem hinanden i en glasskål til skålen omtrent er fuld. Hæld så megen jævning af chokoladen i skålen, at det står over marengserne.
10-12 mandler snittes tyndt og drysses på.

Chokolade-marengs dessert serveres med flødeskum over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.