fredag

Valnøddecreme

Valnøddecreme, - endnu en opskrift fra en norsk opskriftssamling, udgivet på dansk i 1946. Valnøddecreme eller nærmere valnøddefromage er en skøn dessert, der sammen med friske eller syltede frugter på fineste vis afslutter en god middag.


Opskriften er beregnet til 8-10 personer

VALNØDDECREME

3/4 liter fløde, 1/4 liter koges / resten, - 1/2 liter stiftpiskes
1/4 liter mælk
125 g sukker
12 blade gelatine (husblas)
125 g stødte eller malede valnødder

1/4 liter fløde, mælken, sukkeret og husblassen røres over ilden til det står lige i kog og husblassen er opløst. Afkøles og tilsættes de malede valnødder. Når det er helt koldt, tilsættes den stiftpiskede fløde. Fyldes i vædet form.

Servér valnøddecreme med friske eller syltede frugter.

spise og rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.