fredag

Forlorne Kalvekyllinger

Forlorne kalvekyllinger med persille og flødesauce minder en hel del om benløse fugle i opbygning. Blot er der til forlorne kalvekyllinger anvendt kalvekød i stedet for svinekød og persillen erstatter røget spæk.

Det er atter vor gamle norske veninde fra 1946, der disker op, nu med denne gamle, velsmagende ret.


Portionen rækker til et par dage, ifald der er 4 om bordet og så smager rullerne mindst lige så godt på anden dagen.

FORLORNE KALVEKYLLINGER

2 kg kalvekød
persille
salt
peber
smør
3 dl fløde
3/4 liter kraftsky

Kødet skæres på tværs af trevlerne i tynde skiver, bankes let, og på hver skive lægges en lille skefuld sammenblandet, renset persille og smør. Saltes og pebres, rulles sammen og ombindes med tråd. Rullerne brunes i smørret, påspædes fløden og kraftskyen.

Tråden fjernes og de forlorne kalvekyllinger serveres i den stærkt indkogte, jævne sauce med kartofler og grøntsager til.

VELBEKOMME

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.