lørdag

Varm Iskage

Varm iskage, bestående af sukkerbrødsbund, frugt og vanilieis, er en superlækker dessert anno 1946. Der kan anvendes et bredt udvalg som f.eks. pærer, blommer, æbler, ananas eller hvad man nu har. Varm iskage skal serveres straks, den kommer ud af ovnen.


Anvend et fad, der kan tåle ovnvarmen.

VARM ISKAGE

sukkerbrødsbund eller lagkagebund
frugt, henkogt, skåret i små stykker
vanilieis
6-8 æggehvider
4 spsk. flormelis

En bagt, kold sukkerbrødsbund lægges på fadet med frugtstykker omkring. Over og i midten på et tyndere lag frugt, lægges isen. Æggehviderne piskes godt stive, tilsættes sukkeret og bredes over iskagen 5-8 minutter før den skal serveres.
Sæt den 3-5 minutter i en rigtig varm ovn.

Varm iskage serveres straks den kommer ud af ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.