torsdag

Bananomelet

Bananomelet, serveres som selvstændig frokostret, som dessert, til brunch og når man bare får lyst til noget let og lækkert. Denne gamle opskrift på bananomelet er tilsat peber, som istedet kan erstattes med sukker. Så bliver det hele mere dessertagtig med retning mod den søde tand.


BANANOMELET

4 bananer
30 g smør
salt
hvid peber

dej
4 æg
2 spsk. fløde
30 g smør
salt
peber

De rensede bananer skives ud og steges nogle minutter i det brunede smør. Salt og peber tilsættes. 30 g smør smeltes i panden, æggemassen hældes i og med en gaffel røres det forsigtigt.
Steg over svag varme. Når dejen begynder at størkne noget, rystes panden forsigtigt, således at omeletten begynder at danne sig. De stegte bananer med tilhørende smør fra panden lægges på midten. Den ene kant af omeletten bøjes over fyldet og omeletten serveres straks på et varmt fad.

Bananomelet er et hit, - også blandt børn.

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.