søndag

Rossinis Omelet

Rossinis omelet med skinke er gammel og så er den superlet at lave en dag det hele skal gå lidt stærkt og man måske ikke har lyst til det helt store f.eks. på en varm dag. Ingredienserne til Rossinis omelet har man næsten altid i huset og bliver bunden ikke tilstrækkelig lagt, kan man jo snuppe en oste- eller pølsemad ud på aftenen.


Opskriften er angivet til 2-3 personer. Jeg vil nu sige 1, højst 2 personer.

ROSSINIS OMELET

3 æg
salt
peber
15 g smør
1 spsk. fintskåret skinke

Smørret varmes i stegepanden, indtil det får en karakteristisk nøddelugt. De piskede, krydrede æg irøres den fintskårne skinke og kommes i panden. Omrøres hurtig med en gaffel og steges raskt.
Panden sættes i varm ovn i 5 minutter, lægges på et fad som en pandekage, strøes med finthakket persille.

VELBEKOMME

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.