onsdag

Kokosmakroner fra Pigerealen

Kokosmakroner fra pigerealen hører til den allernemmeste form for bagværk, hvor tingene blot skal røres sammen og er klar til at komme i ovnen og blive bagt. Kokosmakroner fra pigerealen er allerbedst, når de er bløde indeni og lidt gyldne udenpå.

                                             

Bag en god portion af de lækre kokosmakroner, så er der noget til kagekassen, som er rar at have fyldt op her i den mørke tid, hvor hyggestund og kaffebord hænger sammen.

Hvis der konstant ligger et stykke franskbrød, som bliver skiftet, når det er tørt, i kassen sammen med makronerne, vil disse kunne holde sig bløde og lækre.

Opskriften er fra sidst i 50erne og der bliver 20 stk. af portionen.

KOKOSMAKRONER FRA PIGEREALEN

2 æggehvider
1 dl sukker (100 g)
100 g kokosmel

Rør ingredienserne sammen til en grød. Sæt med 2 skeer små toppe på en smurt bageplade eller på bagepapir.
Bages ved svag varme, 200 grader i 6 minutter.

De skal faktisk kun tørres for at blive bløde indeni og lidt gyldne udenpå.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.