torsdag

Flæsk i spaghettistuvning

Flæsk i spaghettistuvning er en af flere middagsretter fra sidst i 50erne, gennemprøvet af daværende Slagteriernes Forskningsinstitut. Opskrifterne var ment som en hjælp til den danske husmoder og hver enkel opskrift kunne ses som en del af en kogebog, man selv kunne samle.

Spaghetti var nyt for husmødrene. Hidtil havde de kun kendt til den noget tykkere makaroni, der blev solgt i en let genkendelig mørkeblå pakke.

Fælles for opskrifterne var, at de var rimelig enkle og nemme at lave.

Opskriften er beregnet til 4 personer


FLÆSK I SPAGHETTISTUVNING

250 g flæsk
1 pk. spaghetti
5-6 dl mælk
40 g smør
40 g mel
salt
peber
paprika
revet løg
tomatketchup
reven ost

Flæsket skæres i skiver og steges gyldent. En sauce laves af smør, mel og mælk. Den færdigkogte spaghetti blandes i, smages til med salt, paprika,revet løg, tomatketchup og peber.

Den afdryppede spaghetti arrangeres med flæskeskiverne over. Serveres med tomatketchup og reven ost til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.