tirsdag

Paneret flæsk med citron og peberrod

Paneret flæsk med citron og peberrod, serveret med en god kartoffelsalat til, endnu én af mange nye opskrifter fra Gris på gaflen sidst i 50erne.
Opskrifterne blev lanceret af Slagteriernes Forskningsinstitut i ugebladene. Meningen var,at folk selv kunne klippe opskrifterne ud og samle dem til en kogebog.

Opskriften er til 4 personer


PANERET FLÆSK MED CITRON OG PEBERROD

8 skiver stribet flæsk
50 g smør
rasp
salt
peber
citron
peberrod

Flæsket skæres i tynde skiver, bankes, vendes i sammenpisket æg, derefter i rasp blandet med salt og peber. Skiverne steges sprøde på panden ved ikke for stærk varme.

Anret de sprøde flæskeskiver med  citronskiver og høvlet peberrod og servér dem med en god kartoffelmos.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.