mandag

Låda

Låda med cocktailpølser og skinke er en gammel hüttemeier opskrift, der er både god og velsmagende og ikke mindst let, en dag det hele skal være lidt nemt. Låda er perfekt at tage med i haven en varm dag og opskriften kan jo justeres, alt efter hvor mange, der er til bords.

Låda kan i sin enkelthed minde en del om en indbagt æggekage, der er lavet i ovnen, hvor den faktisk passer sig selv til den kan sættes på bordet.

Opskriften er til 4 personer


LÅDA

3 æg
3 dl mælk
salt
peber
10 ristede karbonadepølser eller cocktailpølser
1 skive skinke, skåret i strimler
tomater i skiver
smørklatter

Æg og mælk piskes sammen med krydderierne. Pølserne og skinken ristes og lægges i et ildfast fad. Hæld æggemassen over og stil fadet i ovnen ved 225 grader i 10 minutter. Tomatskiverne og smørklatter lægges på og retten steger videre i yderligere 15 minutter.

Servér låda med en skål grøn salat til eller grøntsager, f.eks. dampet spinat.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.