torsdag

Fritterede sildestrimler

Mange familier kender til problemet med, at få alle i familien til at spise fisk, som oven i købet er så sundt. Og hvor mange krumspring har man ikke forsøgt sig med, for at det skulle lykkes.

Sild er en både sund og overkommelig i pris fisk. En rigtig god måde, at overtale de tvivlende til at spise sild, er dette gamle husmoderråd fra dengang jeg var barn - kog panerede sildestrimler gyldne og sprøde i hed olie.

Servér fisken med en frisk salat af bønnespire, lidt grønt salat, groftrevet æble og finthakket persille. Olie - eddike marinde som dressing.

Opskriften er først i 60'erne.


FRITTEREDE SILDESTRIMLER

sildefileter
æg
rasp
olie til kogning

Skær sildefileter i smalle strimler, vend dem i æg og rasp. Kog dem gyldne i hedt olie. Læg fisken på fedtsugende papir, når de kommer op.

Anret sildestrimlerne indbydende med en skål salat til.

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.