tirsdag

Kokossoufflé

Pragtfuld gammel dessert, denne kokossouffle, som skal serveresvarm, direkte fra ovnen. Souffleen kan serveres med en kirsebærsauce eller anden frugtsauce til.

Opskriften er fra midt i 50erne og stammer fra fru Kamma Hall.


KOKOSSOUFFLÉ

1 dl mælk
50 g melis
20 g smør
2 æggeblommer
3 æggehvider, stiftpiskede
50 g kokosmel
40 g mel

Mælk, sukker og smør sættes over i en kasserolle. Når det koger, røres melet i og koger derefter videre i to minutter. Æggeblommerne tilsættes og derpå kokosmelet. Æggehviderne piskes stive og blandes forsigtigt i, hvorefter souffleen omgående sættes i ovnen og bages 20 minutter ved mådeholden varme. Formen skal være rigeligt smurt med smør og drysset med sukker.

Servér kokossoufflé med en frugtsauce, direkte fra ovnen.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.