onsdag

KARRY-RØRÆG

Påske og æg hører sammen. Æg i alskens variationer, lige fra morgenæg i form af et gammeldags blødkogt æg med et drys salt og rugbrød, smurt med smør til påskens traditionelle skidne æg.

En ualmindelig velsmagende og dejlig æggeret i den lette genre, finder vi i gammeldags karry-røræg, der serveres på ristet brød.
Velegnet som frokostret, men også på andre tidspunkter, hvor lidt let er påkrævet.

Opskriften er fra 1956 og til 2 personer
 


KARRY-RØRÆG

4 store champignoner
4 æg
3 spsk. smør
1 tsk. sort peber
1 tsk. karry
1 tsk. salt
3 spsk. vand

Champignonerne skæres i skiver og ristes i smørret. Æggene slås ud i en skål og krydderierne plus tre spsk. vand tilsættes. Pisk det hele let sammen og hæld æggemassen ud over champignonerne. Rør i det med en gaffel og husk, at røræg skal passes som spædbørn og må ikke forlades et minut.

Servér den dejlige karry-røræg på ristet brød.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.