torsdag

FRANSKE TOMATER

En nem og sommerlig frokostret, som er nem at spise udendørs. Tomaterne kan garneres med sprødstegt bacon eller små bitte, stegte mørbradbøf.

Inden længe, når sommeren er over os, indtages vore måltider udendørs og hvad er vel nemmere end tage et fad franske tomater ud af ovnen og servere dem med et glas kold hvidvin til i haven.

Opskriften er af Girly Skodshøj og fra 1956.
 


FRANSKE TOMATER

store tomater
salt
peber
smør eller mgr. til stegning
franskbrødskrumme
hakket persille
revet løg
ristet bacon eller små bitte friskstegte mørbradsbøf

Store tomater skæres tværs igennem og hules lidt. De krydres med salt og peber og steges på panden i smør eller mgr. med den overskårne side mod panden. De vendes og fyldes med lidt franskbrødskrumme, blandet med hakket persille og krydret med revet løg. Derefter gratineres de et øjeblik i en god varm ovn.

Servér franske tomater med sprødstegt bacon over eller med en lille bitte friskstegt mørbradbøf.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.