tirsdag

HØSTPYT

Høstpyt er en herlig og virkelig dejlig panderet, der tilberedes med eller uden hvidløg, det er en smagssag. Faktisk kan retten sættes på bordet i panden og serveres direkte herfra med ristede franskbrødssnitter til.

Opskriften er af Girly Skodshøj og fra 1956.
 

HØSTPYT

1/2 kg kantareller
1/2 kg bønner
1/2 kg tomater
1/4 kg bacon

Svampene koges ca. 10 minutter i egen saft under låg. Så koges de uden låg til saften er kogt ind. Bacon i skiver eller terninger ristes og tages af panden. I fedtet kommes de flåede tomater i skiver, de kogte bønner, svampe, salt og peber. Det hele snurrer sammen nogle minutter og der kan krydres med hvidløg, om ønskes.

Servér høstpyt med ristede franskbrødssnitter til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.