mandag

PANDESILD MED ÆBLER OG LØG

Der er så utrolig mange fine fiskeretter fra ældre tid at tage af, så der er snart ingen undskyldning for ikke at spise fisk.

Pandesild med æbler og løg er en overordentlig god kombination, hvor den stegte sild suppleres flot i smagen af de syrlige æbler og de brunede løg. Serveres med kogte hvide kartofler til.

Opskriften er fra 1944, lanceret af Mesterkokken Richardt Oest-Larsen


PANDESILD MED ÆBLER OG LØG

Rensede og udbenede sild
mel
æg rasp
smør til stegning

Snittede syrlige æbler
snittede løg

Vend de rensede sild først i mel, dyp dem i sammenpisket æg og vend til sidst i rasp. Steg sildene i hedt, afbruset smør på panden til de er møre og sprøde.
Sildene lægges på et fad. De snittede æbler og løg brunes i det smør, hvori silden er stegt. Når æblerne er møre, hældes de over de stegte sild, der serveres med hvide kartofler til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.