lørdag

KULØRT SPAGHETTIGRYDE

Kulørt spaghettigryde er en dejlig hverdagsret og spareret fra midt i 60erne og den er hurtig at lave. Ingredienserne har vi for en stor del på lager i forvejen.

Reven ost, tomatketchup og grøn salat er de ideelle ledsagere til denne dejlige familieret.

I stedet for sardiner i tomat kan anvendes gaffelbidder, hvis der er stemning for det.

Opskrift : Ellen Holme 1965



KULØRT SPAGHETTIGRYDE

300-400 g spaghetti
2 liter vand
1 1/2 tsk. salt
ca. 15 g margarine

500 g tomater
40 g margarine
1 dl vand
1 tsk. tomatketchup
salt
peber
2 spsk. kapers
1 dåse fedsild i tomat (sardiner i tomat) eller gaffelbidder
1 spsk. kapers

Til spaghettien bringes vand, salt og margarine i kog. Spaghettistykkerne koges 10 minutter i vandet. Der slukkes for gryden og spaghettistykkerne står 5 minutter i vandet. Hældes i en sigte.

Tomaterne skæres midt igennem og ristes møre ved svag varme i margarinen. Spaghettien hældes i et fad og tomaterne lægges over. Panden koges af med vand og tomatketchup, smages til med salt og peber og der tilsættes kapers. Saucen hældes over spaghettien. Sardinerne lægges i spaghettien. En spsk. kapers drysses over.

Servér kulørt spaghettigryde, drysset med reven ost og tomatketchup samt en grøn salat til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.