onsdag

PORRE-RISOTTO

Porre-risotto er en lynhurtig og rigtig dejlig hverdagsret, når tiden er knap sidst på dagen. Til porre-risotto skal der pølse i af en slags. Vælg den pølse, familien syntes bedst om. Bayersk pølse, stegt medister eller røget medister, mulighederne er mange.

Der er så mange dejlige porrer i butikkerne i øjeblikket, brug dem og sæt en dejlig, dampende gryde porre-risotto på bordet, som familien kan samles om. - Det smager !

Opskrift : Ellen Holme 1965


PORRE-RISOTTO

5 dl vand
1 tsk. salt
3 dl lange, slanke ris
4 porrer
40 g margarine
ca. 1 tsk. kinesisk Soya
salt
peber

ca. 200 g pølse

Risene koges som løskogte ris. Porrerne renses og skylles omhyggeligt. De skæres iringe, der koges i smeltet margarine, tilsættes ca. 1/2 dl vand og dampes møre på 10-15 minutter. Ris og porrer blandes og smages til med kinesisk Soya samt lidt salt og peber.

Risottoen skal være let fugtig og det kan være nødvendigt at tilsætte 1-2 dl vand.
Skiver af bayersk pølse, stegt medister eller røget medister kan varmes i risottoen.

Servér porre-risotto med tomatsnitter og hakket persille over.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.