fredag

BYGMESTERKOTELETTER

Koteletter er og bliver et stykke kød, der kan trylles en hel del med. Opskrifterne er mange og variationerne er mange, bygmesterkoteletter er både spændende ,velsmagende og dekorative at sætte på bordet.

Bygmesterkoteletter, bestående af svinekoteletter, belagt med ristet skinke og spejlæg serveres med smørstegte kartofler i skiver og en tynd, let skilt skysovs med lidt ekstra smør oveni.

Koteletter, ristet skinke og æg klæder virkelig hinanden i smag og udseende.

Opskrift : Birte Olufsen 1965


BYGMESTERKOTELETTER

4 pæne svinekoteletter med ben
lidt skinke
4 æg
salt
peber
smør eller margarine til stegning
lidt hakket persille

Koteletterne pudses pænt af og skæres til, så de får et lille skaft på. Så bankes de godt og krydres med salt og peber. Steges på panden i smør eller margarine.
Rist lidt skinke på panden og læg en skive oven på hver kotelet. Herover et spejlæg, der drysses med lidt hakket persille.

Steg kartofler, skåret i skiver og servér dem til koteletterne sammen med en skilt skysovs med lidt ekstra smør oveni.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.