søndag

VINTERSALAT

Hvad enten det er til frokostbordet, madpakken eller til teanretning, er denne meget velsmagende vintersalat af lige dele revet æble og selleri, vendt i mayonnaise,  nem at lave og så er det en taknemmelig salat at smage til med sennep, karry og sukker. Præcis efter ens smag.

Ristet brød er en god ledsager til salaten, men hvis den skal med i madpakken, er rugbrød nok at foretrække eller en god grovbolle.

Det er den gamle Mesterkok Richardt Oest Larsen, der i 1965 lancerede denne gode vintersalat.

Opskrift : Richardt Oest Larsen


Tidens Samling - Pigeværelset i 50erne

VINTERSALAT

æble, revet mellemfint
selleri, revet mellemfint
mayonnaise
sennep
karry
lidt sukker

Lige dele æble og selleri rives mellemfint og vendes i mayonnaise. Salaten smages til med sennep, karry og lidt sukker.

Servér vintersalat på et stykke ristet franskbrød til en kop te, til frokost eller i madpakken.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.