tirsdag

HAKKEKARBONADER MED BØNNER OG BACON

Hakkekarbonader, belagt med ost, paprika og bacon, serveret med kogte bønner er en dejlig måde at anvende hakket flæskekød på. Retten er en hverdagsret, som familien vil syntes om og så er det rart at kunne variere maden mest muligt.

Hakkekarbonader med bønner og bacon er en af de utallige populære retter fra Eksport Svineslagterierne i 60erne, under sloganet "Gris på gaflen".

Opskrift : Eksport Svineslagterierne


HAKKEKARBONADER MED BØNNER OG BACON

3/4 kg flæskesmåkød
salt
peber
35 g smør
8 tykke skiver ost
paprika
16 skiver bacon
1 pakke frosne grønne bønner

Kødet hakkes 1 gang (køb evt. færdighakket kød) og formes til karbonader, der steges ca. 10 minutter. Op hver karbonade lægges en skive ost med et drys paprika og 2 skiver bacon.

Karbonaderne sættes i ovnen ved 230 grader i ca. 10 minutter eller under grill til baconen er let ristet.

Servér hakkekarbonader med bønner og bacon, anrettet på et fad.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.