tirsdag

GRATINEREDE BANANER

Her endnu en gammeldags dessert med bananer. Det vil da i hvert fald appellere til børnene, der hurtigt kan blive afhængig af denne nemme og dejlige dessert. Desserten er hurtig at lave.

Køb eventuelt bananerne, når der er et godt tilbud på dem.

I opskriften er anvendt en smule rom, hvilket også giver en dejlig smag. Hvis man er imod, at anvende rom i maden til børn, så brug lidt appelsinsaft i stedet at hælde over bananerne.

Opskrift : Birte Olufsen 1965



GRATINEREDE BANANER

bananer efter behov
lidt sukker
lidt rom
rasp
hakkede mandler
smørklatter

Skræl og flæk bananerne og læg dem i et smurt gratinfad eller ildfast fad. Drys med lidt sukker og overhældt med lidt rom. Strø rasp og de hakkede mandler over og fordel smørklatter på bananerne.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.

Server de GRATINEREDE bananer, evt. Med kold flødeskum til.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.