lørdag

PÅSKE MED ØSTERS

En appetitvækker til det danske påskebord, som den kendte TV-kok Conrad Bjerre-Christensen foreslog det i sin tid,  er danske Limfjordsøsters, serveret i skallen med lidt citronsaft over og hertil ristet franskbrød med smør.

Et par andre delikatesser med østers, havde han dog også i ærmet.


Opskrifter : Conrad Bjerre-Christensen

ENGLE PÅ HESTERYG

østers
tynde skiver bacon
rosenpaprika
En anelse cayennepeber
evt. smør til stegning

De rensede østers lægges på tynde baconskiver, krydres med lidt rosenpaprika og en smule cayennepeber. Baconskiven rulles sammen om en østers og fæstnes med kødpinde eller tandstikker.

Ristes i smør på en pande eller grilles.

RISTEDE ØSTERS MED SPINAT

østers
salt
peber
1 sammenpiskede æg
rasp
smør til stegning
smørdampede spinat

Gør østers istand og krydr med salt og peber. Vend dem i sammenpiskede æg og herefter i rasp. Steges i smør og serveres varme på et leje af smørdampede spinat.


GOD PÅSKE !




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.