torsdag

MAKRELLENS ENDELIGT

En dejlig og sommerlig frokostret, serveret med et godt brød til er denne gamle fiskeret med makrel, røget bacon, løg svampe, tomat og sur fløde. Retten drysses med purløg ved servering.

Makrellens endeligt, som retten hedder, er da nærmest en hyldest til den dejlige fisk, der her er havnet i rigtig godt selskab.

Opskrift : Ellen Mathiesen 1952

 

MAKRELLENS ENDELIGT

1 kg røget makrel
røget bacon
løg
svampe
tomat ( udenfor sæson tomatketchup )
sur fløde
salt
peber

purløg

Rigeligt med løg og svampe samt flåede tomater svitses i en gryde med lidt røget bacon. Når alt er mørt, tilsættes røget makrel, skåret i  mindre stykker, sur fløde, salt og peber. Giv det hele et opkog.

Server MAKRELLENS endeligt, overdrysses med purløg og godt brød til.

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.