lørdag

TUNFISK I TØNDE

Står den på pinsefrokost med et veldækket bord, er her et morsomt gammeldags islæt fra først i 70erne til pinsens frokostbord.

Tunfisk i tønde, mindre stykker salatagurker skåret, så der dannes små tønder, som vi fylder med et dejligt fyld af tun, rørt godt sammen med peberrod, revet løg og mayonnaise.

Tunfisketønderne skal stå koldt til servering, hvor de drysses med fintklippet dild.

Opskrift : Fritze Juel



TUNFISK I TØNDE

3 ret tykke salatagurker
salt
peber
1 dåse tunfisk i tomat
2 tsk. reven peberrod
2 tsk. revet løg
2 spsk. mayonnaise
fintklippet dild

Skær midterstykket af agurkerne i ca. 8 cm lange stykker, - der skal være 8 i alt. Hul dem forsigtigt ud fra den ene side, så der dannes "tønder". Fjern med grøntsagskniv eller kartoffelskræller strimler af skrællen, så tønderne virker stribede.
Drys med salt og peber i hver.

Mos tunfisken godt sammen med peberrod, revet løg og mayonnaise. Smag til med salt og peber.

Fyld tunfiskemassen i agurkerne og stil dem koldt indtil de skal serveres. Drysses med fintklippet dild.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.