torsdag

KRYDRET MØRBRAD

Dejlig krydret mørbrad med ris,vløg, tomat og fløde, tilberedt i ovnen i et ildfast fad, er god, både til hverdag og som SØNDAGSMIDDAG. Krydret mørbrad serveres med grønne ærter til.

Portionen rækker til 6 personer.

Opskrift : Rigmor Bagger 1965

 
 

KRYDRET MØRBRØD

2 mørbrad
250 g ris
150 g skalotteløg
1 lilli dåse tomatpuré
1 dl fløde
35 g margarine
1 dl kogende vand
1/2 tsk. salt
2 spsk. chutney

1 pk. Lynfrosne ærter

De to mørbrad skæres i tynde skiver, der lægges i et smurt ildfast fad. Ovenpå fordeles de skoldede, rå ris.
Skalotteløgene koges et par minutter i vandet, derpå røres tomatpuré, fløde og krydderier i og det hele hældes over kød og ris.

Fadet stilles i ovnen ca. 1 time ved jævn varme (180 grader). De sidste ti minutter varmes grønærterne med i fadet.

VELBEKOMME




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.