mandag

FYLDT MELON

Efter And eller gås Mortensaften, lidt sødt skal der til ovenpå. Er det for voldsomt med ris á l'amande, mange skal jo op og på arbejde dagen efter, er det bedst med en let dessert.

Fyldt melon, med forskellige frugter, skåret i små stykker sammen med melonkødet. Lidt vin eller likør kan tilsættes.

Serveres isafkølet. Sval og dejlig let dessert, når alle er forspiste i den dejlige mortensmad.



FYLDT MELON

1 lille , godt moden melon

vindruer
blommer
jordbær

likør, sherry eller madeira

Skær et låg af melonen. Skrab kernerne ud og fjern store stykker melonkød fra melonen. Disse skæres i pæne terninger.
Skyl frugterne og læg dem lagvis i melonen sammen med det udskårne melonkød. Dryp lidt likør eller lignende på. Sæt melonen koldt og pynt den med grønne blade og bær ved servering, anrettet på et fad.

Kan serveres med råcreme.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.