lørdag

IRENES FYLDTE TOMATER

Irenes fyldte tomater ikke bare smager, de er også flotte at se på, og så er de forholdsvis hurtige at lave. Fin frokostanretning fra 60erne.

Der anvendes tomater af en vis størrelse, da der skal være plads til fyld. 
Server tomaterne med snitter af ristet brød til.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965

 

IRENES FYLDTE TOMATER

4 ret store tomater
125 g mayonnaise
1 spsk. rå hakket kørvel eller letdampet, afdryppet spinat
rå blomkålsbuketter
Æbleterninger

Pynt 

store rejer
persille

Der skæres et låg af tomaterne og de udhules. Mayonnaisen farves grøn med kørvel eller spinat og smages til. Heri kommes små blomkålsbuketter og rå æbleterninger.
Salaten fyldes i tomaterne og store rejer hænges herover. Lidt persille anvringes i toppen af den lille anretning.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.