onsdag

KØDPANDEKAGER

Hyggelig ret, disse dejlige kødpandekager, bagt af pandekagedej, tilsat løg og kogt eller stegt lamme- eller oksekød.

For at få en middag ud af det, serveres pandekagerne med en skål salat efter årstiden, til.

Pandekagerne rulles sammen og serveres straks eller lægges på et ovnfast fad med bagepapir i eller og holdes varme i ovnen.

Opskrift : Mona Giersing 1981


KØDPANDEKAGER

pandekagedej

200 g hvedemel
2 æg
6 dl mælk
salt
peber
500 g kogt / stegt lamme eller oksekød
1 løg
100 g smør

Sigt melet ned i en skål. Rør æg og mælk sammen og pisk det i melet, lidt ad gangen.
Pil løget og hak det fint. Hak kødet 1 gang gennem kødmaskinen eller skær det i meget fine tern. Drys med salt og peber. Rør begge dele i pandekagedejen.

Bag dejen som til almindelige pandekager. Kom smør på panden mellem hver.

Servér pandekagerne med en skål salat til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.