søndag

SVINEKOTELET A LA KRYBILY

Det er altid en fornøjelse, at gæste en af vores gamle kroer, der hvor de stadig serverer god og veltillavet kro mad, vi gerne kommer igen og igen efter.
Som regel er der også en helt særlig form for hygge på de gamle kroer,  som moderne byggeri ikke kan honorere.

Den hyggelige Kgl. privigilerede Kro, Kryb i ly Kro ved Fredericia fra 1610, kan ud over at servere gammeldags og veltillavet kro mad, også levere god dansk mad ud af huset. F.eks. stegt flæsk med persillesovs.



Svinekotelet a la Kryb i ly stammer fra kroen ved Fredericia. Den kan både gå som hverdagsmad og søndagsmad og så koster koteletter jo ikke en herregård.

Opskrift : Kryb i ly Kro

SVINEKOTELET A LA KRYB I LY

4-6 svinekoteletter
75 g smør
æg
rasp
salt
peber
bananer
kokosmel
20 g smør
1-2 løg
karry
20 g mel
ca. 1 dl tomatpuré
2 1/2 dl fløde
1-2 spsk. mangochutney

Koteletterne paneres på gammeldags vis i sammenpisket æg og rasp. Steges i smør ved svag varme.

De hakkede løg svitses i smør med karry, mel tilsættes og derefter fløde, tomatpuré og mangochutney. Jævn sovsen let.

Servér koteletterne, pyntet med ristede bananer og kokosmel. Hertil sovs og løskogte ris eller flutes.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.