onsdag

MINUT-RISOTTO

Minut-risotto, denne gamle og nemme opskrift, lever næsten op til sit navn.

Der er brugt kød fra dåse. Det kan måske blive en anelse svært at vænne nogen ti det i vore dage. Så brug en rest kødfra dagen i forvejen eller nogle gode tykke skiver kogt skinke. Tidligere anvendte husmødrene gerne denne form for dåsekød, under navnet Jaka Bov. Kogt, konserveret bovkød, der ligger i en sky i konservesdåsen.

Opskrift : Ellen Holme 1962


MINUT-RISOTTO

5 dl vand
1 tsk. salt
3 dl lange, slanke ris
!72 - 1 dåse minutkød
250 g bønner eller ærter
20 g margarine
2 tsk. indisk Soya
salt
peber
ca. 2 dl vand

Risene koges som løskogte ris. Minutkødet skæres i terninger og vendes i risene sammen med bønner eller ærter og kinesisk soya, margarine og lidt salt og peber. Der tilsættes vand, så risottoen bliver let fugtig.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.