torsdag

RISOTTO NAPOLI

Risotto Napoli, udelukkende med muslinger, rejer, krabber, jomfruhummerhaler og strimler af grøn eller rød peber, smager henrivende med flute, koldt smør og grøn salat til.

Det er en hurtig ret og anvendes skaldyr fra dåse, er det jo blot at åbne dåserne.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965


RISOTTO NAPOLI

3 dl amerikanske ris
6 dl vand
2 spsk. olie
salt
1 spsk. smør
skaldyr som muslinger, rejer, krabber, jomfruhummerhaler (gerne fra dåse)
strimler af grøn eller rød peber
2 spsk. mangochutney

Til risotto koger vand, ris og olie i 14 minutter. Rør derefter de forskellige ingredienser i, men brug en gaffel.
Risottoen smages til, varmes evt. og serveres med flute, koldt smør og en skål salat.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.