tirsdag

BORNHOLMSK SOMMERRØRÆG

Bornholmsk sommerrøræg med kørvel, persille og purløg, tilberedt i gryde, er en dejlig let sommerspise, evt. serveret med røgede sild.

Det er vigtigt, at gryden er emailleret, så æggemassen ikke brænder fast.

Opskrift : Hansine Hansen 1943


BORNHOLMSK SOMMERRØRÆG

3 æg
3 spsk. mælk
1/4 tsk. salt
15 g smør
1 spsk. hakket kørvel
1 spsk. hakket persille
1 tsk. Hakket purløg

Æg og mælk piskes godt sammen og kommes i en emailleret gryde, hvori smørret er smeltet. Stivnes ved svag varme. Når æggemassen er stivnet, røres kørvel, persille og purløg i.

Anrettes og pyntes med salatblade.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.