mandag

PAPRIKASCHNITZEL

Gammeldags mormormad giver så mange gode oplevelser og hyggestunder, at forventningen er stor hos familien.

En fantastisk variant af den gode gamle wienerschnitzel er denne paprikaschnitzel fra først i 50erne.
Schnitzlen serveres med kogte kartofler og en salat til.

Opskrift : Gunna Agersted 1952


PAPRIKASCHNITZEL

1/2 kg filet eller inderlår
75 g smør / margarine
1 fed hvidløg
259 g løg
250 g champignons
2 dl tomatpuré
2 dl sur fløde
rigelig paprika

Kødet skæres i centimetertykke skiver og brunes. Lægges i et ildfast fad.
Løg og champignons hakkes groft, brunes, hældes over kødet sammen med det finthakkede hvidløg.
Panden afkoges med ganske lidt vand, tomatpuré og fløden. Afkoget hældes over kødet.

Småsteger i ovnen ca. 10 minutter.

Servér direkte fra fadet og byd kartofler og en skål salat til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.