lørdag

TYNDE FYLDTE KOTELETTER

Skønne er disse tynde skiver kalvekød med fyld af hakket skinke, ost og klippet grønt. De stegte sprøde koteletter serveres med kartofler eller kogte grønsager.

Der er anvendt tynde skiver af kalvekød, f.eks. inderlår. Kødet må ikke skæres tyndere, end der kan gøres en lomme i det.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1973


TYNDE FYLDTE KOTELETTER

4 tyndtskårne skiver kalvekød, gerne fra inderlår

fyld

hakket skinke, ca. 3 skiver
små terninger mild fed ost
klippet grønt

æg
rasp
smør
salt
peber

Kalvekødet, der skal være skåret tyndt, dog ikke tyndere, end at man med en skarp kniv kan dele kødet så meget, at der fremkommer en lomme. Heri fyldes fyldet, skinke, ost og klippet grønt. Kødet lukkes sammen, kanterne pensles med lidt æggehvide, hvorefter kødet paneres i æg og rasp, krydres og steger i smør for rask varme, ca. 2 minutter på hver side.

Serveres med kartofler eller kogte grønsager.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.