tirsdag

BRØDPIE FRA BORNHOLM

Bornholmsk brødpie er bare så nem og smager ganske dejligt. Denne gamle bornholmer opskrift er velegnet, når tørt brød hober sig op i skabet.
Rå eller syltet frugt anvendes, efter hvad man nu har i huset og efter personlig smag.

Det er så dejligt, efter den megen fede julemad, at få noget anderledes ydmyg mad.

Opskrift : Husholdningslærerinde Hansigne Hansen Bornholm 1943



BRØDPIE FRA BORNHOLM

5 1/2 dl mælk
1 æg
75 g sukker
100 g smør
tørt franskbrød, tvebakker og lignende
rasp

frugt, rå eller syltet

Et gratinfad smøres, i bunden lægges en eller anden slags frugt, rå eller syltet. Er det rå frugt, drysses lidt sukker over.
Æg, sukker og mælk piskes sammen, tørt franskbrød, tvebakker eller lignende skæres i småstykker og kommes i og det hele hældes over frugten. Lidt rasp drysses over.

Bages i god varm ovn ca. 3/4 time.

Servér den dejlige brødpie varm.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.