tirsdag

KALVEKREBINETTER

Krebinetter eller karbonader, egnsbestemt, men uanset, vist noget de fleste kan gå ind for.

Egentlig forbinder vi karbonader med hakket svinekød. De kan akkurat lige så godt fremstilles af hakket kalv. Navnet, - vi kan jo kalde dem, som vi syntes.

Her en gammeldags kalvekrebinet, serveret med brun sauce og kartofler.

Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945


KALVEKREBINETTER

1/2 kg kalvekød, hakket
1/2 - 3/4 kg kogte kartofler, hakket eller moset godt
æg eller meljævner
rasp
salt
peber
fedtstof til stegning

Det hakkede kød og kartofler æltes, formes til krebinetter og paneres i æg og rasp.
Steges på panden i fedtstoffet 5 - 6 minutter på hver side.

Kog panden af til saucen, tilsæt evt. lidt fløde, jævn saucen, tilsæt kulør og smag til med salt og peber.

Servér de dejlige kalvekrebinetter med saucen og kogte kartofler til samt surt.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.