tirsdag

KARTOFFELFARS

Rør en god, gammeldags kartoffelfars til en kartoffelfrikadelle eller gratin i ovnen.
Tomatsovs er godt til både frikadelle og gratin og til gratinen er en brun skarp sovs velsmagende.

Perfekt på en kødløs dag.

Opskrift : Husholdning Land og By 1961


KARTOFFELFARS

400 g kogte kartofler, godt moste
1 løg
35 g rasp
ca. 15 g kartoffelmel
ca. 20 g smeltet smør eller margarine
1-2 æg
evt.1-2 spsk. mælk eller fløde
salt
peber

Rør ingredienserne sammen til en god fars, der sættes på panden som frikadeller og steges brune på begge sider i brusende fedtstof.
Farsen kan også koges i en randform eller bages til gratin i ovnen.

Servér med tomatsovs eller en brun, skarp sovs til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.