onsdag

SKINKEKASSEROLLE MED ROSENKÅL

Skinkekasserolle med rosenkål, en både hurtig og dejlig hverdagsmiddag, fra midt i 60erne, med kogt skinke, rosenkål og ost.

Brug gerne frosne, optøede rosenkål.

Serveres med kartofler eller brød til.

Opskrift : Else Algreen 1964


SKINKEKASSEROLLE MED ROSENKÅL

1 løg
50 g smør eller margarine
ca. 1/2 kg rosenkål
1 dl fløde
3-4 ret tykke skiver kogt skinke
1 smelteost eller 1 tyk skive fed, mild ost
hvid peber
salt

Løget pilles, hakkes og svitses i fedtstoffet, medens kålen renses. Den lægges i gryden, fløden hældes over og det hele småkoges 12-15 minutter.
Skinken og osten skæres i terninger og tilsættes sammen med lidt peber.
Retten småsnurrer til osten er smeltet.

Servér direkte fra kasserollen sammen med kartofler eller brød.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.